spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Hlavní strana arrow Rokytnice PLUS
Rokytnice PLUS

Rokytnice PLUS je slevový program pro návštěvníky Rokytnice nad Jizerou ubytované v ubytovacích zařízeních členů Spolku.

Těmto návštěvníkům Rokytnice nad Jizerou je na dobu jejich pobytu poskytována karta hosta Rokytnice PLUS, se kterou návštěvník získá řadu výhod.

Aktuální informace o výhodách připravených pro hosty členů Spolku v rámci Benefit programu Rokytnice PLUS naleznete na samostatné webové stránce:  www.rokytniceplus.cz

 

 

Nabídka spolupráce pro poskytovatele služeb:

Rádi bychom Vám nabídli aktivní zapojení se do našeho slevového systému tím, že držitelům karet poskytnete slevu ve Vaší provozovně - obchodě, restauraci, půjčovně sportovních potřeb....

 

Výše nebo druh poskytnuté slevy je na Vás. Sleva vůbec nemusí být v podobě nižší ceny čerpané služby, zboží, ale třeba v podobě bonusů, dárků zdarma k nákupu za stanovenou cenu atd. Karty hosta má pro své klienty k dispozici  téměř 50 ubytovacích zařízení s celkovým počtem přesahujícím 1200 lůžek, což představuje 1200 Vašich potencionálních zákazníků. Hosté těchto ubytovacích zařízení budou při svém příjezdu o slevovém programu informování a dostanou propagační materiál, nebo si budou moci veškeré informace vyžádat či přečíst v recepci ubytovacího zařízení. Buďte na seznamu i Vy.....   V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

 

Slevový program Rokytnice PLUS - zima 2023/2024
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB